به گزارش مشرق به نقل از پايگاه اطلاع رساني هابيليان (خانواده شهداي ترور کشور)، يکي از افراد جدا شده از گروهک منافقين با بيان اين مطلب افزود: 70 درصد از زنان منافقين مجرد بوده و تاکنون ازدواج نکردهاند و در مجموع 10 درصد از زنان سازمان که متاهل بودهاند داراي فرزند هستند.
وي اظهار داشت: از سال 1364 به بعد بچهدار شدن در تشکيلات منافقين ممنوع شده اما حاملگيهاي ناخواسته نيز وجود داشت و در 25 سال گذشته از اين مجموع کمتر از يک درصد در عراق يا اروپا بچهدار شدهاند و مابقي مربوط به قبل از سال 1364 شمسي ميباشد.
وي با بيان اينکه گرايش زنان به فعاليتهاي مدني و مطرح شدن در زير مجموعه فمينيسم، بازاري است که در قرن حاضر به ناحق مورد سوءاستفاده سازمانها و احزاب سياسي قرار ميگيرد، ادامه داد: زناني که در پادگان اشرف يا در اورسوراواز بايگاني شدهاند از هر نوع آزادي اجتماعي به دور هستند زيرا اين زنان در تشکيلات سازمان مجاهدين حق انتخاب همسر نداشتند و تا سال 1368 شمسي تشکيلات منافقين مشخص ميکرد که کدام زن با کدام مرد ازدواج کند.
وي در ادامه گفت: از سال 1368 شمسي تاکنون حق ازدواج از زنان و مردان منافقين در عراق و ساير نقاط دنيا سلب شده و آنها حق زندگي خانوادگي و زناشويي ندارند ضمن اينکه فرزندان اين افراد از آنها جدا شده و در اروپا نگهداري ميشوند.
وي بيان داشت: 200 دختر جواني که گاهاً از آنها بعنوان صف مقدم تبليغات در عکسهاي پادگان اشرف استفاده ميشود، بين سالهاي 1999 تا 2003 ميلادي از اروپا به پادگان اشرف اعزام شدهاند و بايد گفت 99 درصد آنان همان فرزندان شيرخوار و کودکي بودند که از سال 1368 شمسي بزور از پدران و مادران خود جدا شده و به اروپا ارسال گرديدند.
اين عضو جدا شده از منافقين به فضاي خفقان و غير انساني حاکم بر اردوگاه تشکيلات منافقين اشاره کرد و گفت: زنان سازمان مجاهدين همانند دختران و زنان در جامعه جهاني که ميبايست از نعمت داشتن زندگي شخصي، عشق و عاطفه برخوردار باشند، نيستند و تشکيلات منافقين از آنان دختران و زناني جنگي و بيعاطفه توليد کرده است که با ازدواج و قوانين زناشويي که در تمامي جوامع بشري مرسوم است بيگانهاند ضمن اينکه تشکيلات منافقين حق هيچ نوع انتخابي براي زندگي شخصي خود ندارند و حق تحصيل و استفاده از دانش نوين جامعه بشري را نيز ندارند.
وي با بيان اينکه منافقين در اروپا با ژستهاي حقوق بشري تلاش ميکنند خود را جماعتي طرفدار حقوق بشر و حقوق زنان معرفي کنند، گفت: منافقين در خارج از عراق و به طور خاص در اروپا از مساوات و آزادي زنان حرف ميزنند، گروهها و تشکلهاي بسيار زيادي بنام زنان ايجاد کرده و در گروههاي حقوق بشري فعاليت ميکنند و بنام زنان و دفاع از آزادي زنان ايران، کنفرانس و سمپوزيوم برگزار ميکنند اما دريغ از آنکه خود ذرهاي به آن اعتقاد و التزام عملي داشته باشند.
70 درصد از زنان عضو گروهک منافقين مجردند و تاکنون ازدواج نکردهاند و از سال 1364 به بعد بچهدار شدن در تشکيلات منافقين ممنوع شد اما حاملگيهاي ناخواسته وجود داشته است.